Hit detalji sa Popoviceve svadbe! Bilo je jedno od najglamuroznijih i najvecih u to vreme! – Balkanske Zvijezde

Hit detalji sa Popoviceve svadbe! Bilo je jedno od najglamuroznijih i najvecih u to vreme!

Popović i Jovanovićeva pre 22 godine sklopili brak na ceremoniji koja je u to vreme bila jedna od najglamuroznijih i najvećih, a kumovali su im Lepa Brena i Boba Živojinović

Venčanje Suzane Jovanović i Saše Popovića, koje je održano 1998. godine u Beogradu, bilo je jedno od najglamuroznijih i najvećih u to vreme, o čemu svedoče i snimci koji su tek sada prvi put javno prikazani.

Gostujući u emisiji “Glamur specijal”, pevačica je detaljno pričala o svom životu, od momenta kad se rodila pa sve do današnjeg dana. Veći deo vremena posvetila je priči o svom i Sašinom upoznavanju, koje je bilo vrlo spontano, baš kao i momenat kad su počeli da se zabavljaju.

“Ja sam 1996. pevala kod Zlate i Peje na svadbi, kao radna pevačica, a Saša je došao kao gost. Bogami, još tada je bacio oko na mene! Ali Sale, kao čuveni zavodnik i popularan među ženama, nije to toliko pokazivao, nego sam ja to čula od nekih drugih ljudi. Uspostavili smo kontakt. Rekao mi je: ‘Ajde, čućemo se, javićeš se valjda nekad.’ Međutim, ja sam tada puno radila, nisam više ni razmišljala o tome, pogotovo ne u pravcu da nešto može da bude među nama”, rekle je Suzana i objasnila da se njihov naredni susret desio posle skoro godinu dana.

“Snimala sam spot u Zemunu kad je režiserka pozvala Sašu da dođe kod nje u studio, njih dvoje su prijatelji. On je brzo stigao, oduševio se mojim izgledom. Dogovorili smo se da izađemo i tako smo prvo postali najbolji prijatelji. Ne znam ni kako se desilo to da smo se zaljubili jedno u drugo jer u početku nije bilo ni najmanjeg gesta koji bi ukazao na to.”

Prelomni trenutak kad su shvatili da su stvoreni jedno za drugo, bio je njihov zajednički odlazak na kraće putovanje:

“Moj vozač nije mogao da me odveze do Jagodine na nastup, pa sam zamolila Sašu da me odbaci. Kad smo stigli tamo, on mi je rekao: ‘Ajde da te poljubim. Ti si moja devojka, žena.’ Bila sam šokirana! To je bio poljubac u obraz. Onda mi je on ubrzo rekao da treba da pređem da živim kod njega. Ali uopšte nismo pričali o tome kuda to vodi, da li ćemo sklopiti brak. Jednog dana on je meni rekao: ‘Sule, ajde spremi se danas, vodim te na jedno mesto.’ Otišli smo u Novi Sad, u zlataru kod njegovog druga, gde sam izabrala verenički prsten, koji i danas čuvam. Venčanje je bilo prelepo, bilo je dosta naših prijatelja, kolega.”

Na njihovoj svadbi kumovali su Lepa Brena i Boba Živojinović, tad već u braku i roditelji dva sina. Od kolega su prisustvovali skoro svi pevači s kojima su Saša i Suzana i danas bliski, poput Vesne Zmijanac, Zlate Petrović, Tozovca, Jašara Ahmedovskog i drugih. (kurir.rs/Foto:print screen kurir.rs)