Aleksandra Mladenović jela je samo hljeb i ajvar da bi uštedjela! Pjevačica dala 210.000 evra za ovaj luksuz! – Balkanske Zvijezde

Aleksandra Mladenović jela je samo hljeb i ajvar da bi uštedjela! Pjevačica dala 210.000 evra za ovaj luksuz!

Aleksandra Mladenović tvrdi da je godinama živjela na ajvaru i hljebu da bi se skućila u Beogradu. Smucala sam se kao podstanar, a sada imam svoj krov nad glavom, kaže “Zvezda Granda”

Folkerka Aleksandra Mladenović (25) kupila je stan u Beogradu na vodi od 210.000 evra!
Miljenica Cece Ražnatović, koju je folk zvijezda angažovala da pjeva na svadbi sina Veljka, pre dva dana je u kešu isplatila nov stan od 60 kvadrata.

– Aleksandra mi se pohvalila da je potpisala ugovor o kupovini i da će se uskoro useliti. Svaki evro od nastupa je štedjela za stan. Zacrtala je da živi u Beogradu na vodi, gdje je izabrala stan od 60 kvadrata. S obzirom na to da kvadrat košta 3.500 evra, iskeširala je 210.000 evra – priča izvor blizak Aleksandri i otkriva odakle pjevačici toliko novca:

– Moja Aleks je na početku karijere zarađivala 2.000 dinara po nastupu, a sada je među najtraženijim pjevačicama u “Grandu”! Za jednu tezgu dobija 4.000 evra. Eto, za tri i po godine, otkad je učestvovala u finalu “Zvezda Granda”, uspjela je da skupi dovoljno para za stan. Svi iz njene rodne Žitorađe smo ponosni na nju.

Aleksandra kaže da je uspjela iz inata Jeleni Karleuši, koja ju je vrijeđala dok se takmičila u “Zvezdama Granda”.

– Pogodilo me je to što mi je Karleuša prije nekoliko godina rekla da ću biti kafanska pjevaljka. Ona me je u početku takmičenja hvalila, ali kasnije je počelo da joj smeta što pjevam Cecine pjesme. Kada me je pred kamerama uvrijedila, riješila sam da joj dokažem da ću uspjeti! – rekla je nedavno Mladenovićka.

Aleksandra kaže da je ostvarila san i da jedva čeka da se useli u novi stan.

– Neke moje koleginice imaju bogate roditelje, a kod mene je skroz drugačija situacija. Na svako snimanje u “Grand” dolazila sam autobusom. Moji roditelji su prodavali lubenice da bih imala za put. Kada sam iznajmila stan u Beogradu, imala sam samo 400 evra. Brzo sam ostala bez tih para i samo sam čekala vikend da idem da pjevam. Živela sam na hljebu i ajvaru koji mi je mama slala sa sela – rekla je Aleksandra i dodala:

– Došla sam u Beograd kao podstanar, a sada imam svoj album, kola i stan! Ali najbitnije mi je da imam krov nad glavom! (balasevizam.novi.ba/foto:print screen balasevizam.novi.ba)