Ove reči će talentovana kandidatkinja sigurno dugo pamtiti! Ti si devojčice bila odlična… – Balkanske Zvijezde

Ove reči će talentovana kandidatkinja sigurno dugo pamtiti! Ti si devojčice bila odlična…

U drugom krugu “Zvezda Granda” predstavila se Tamara Pešić koja je u timu Marije Šerifović. Ona se predstavila pesama “Reka bez imena” Marije Šestić i “Zar ti nisam bila dovoljna” E.T. Već nakon prve pesme tokom koje je Marija vatreno navijala za nju osvojila je dva glasa, a na kraju borbenog nastupa imala je tri “da” koje su joj poklonili Ana, Đorđe i Snežana.

“Ti si devojčice bila odlična i mislim da si zaslužila četiri glasa ali to ustvari ništa značajno ne bi promenilo. Imaš nerv, imaš žicu i ovo je za tvoje mlade godine zaista sjajno”, rekla je Ana.

“Ja mogu majka da ti budem. Imaš nerv i imaš talenat ali moramo da poradimo na stajlingu. Imaš 17 godina ali sad ulaziš na pozornicu velikih igrača i tvoji snoi sigurna sam da su veliki. Pretvori se preko noći čarobnim štapićem Marije Šerifović u jednu ozbiljnu kandidatkinju za dalje”, rekla je Jelena.

“Ova druga pesma bila je jedna od najboljih interpretacija ako uporedim sa drugim kandidatkinjama tvojih godina. Volela bi da mi neki svetac ili kosmos da odgovor na pitanje kako ti imaš tri glasa zajedno sa kandidatkinjom koja je pevala pre tebe. Čekaćemo da se neko iz tog kosmosa javi. Bori se u baražu. Srećno!”, rekla je Marija. (grand.online/Foto:print screen grand.online)