Žene padaju u trans kad ga vide! Ovo je sin Đanija! Pogledajte kako izgleda!

Popularni folk pjevač Radiša Trajković Đani dugi niz godina u braku je sa suprugom Slađanom sa kojom ima troje djece – sinove Miloša i Marka i kćerku Sofiju.

Stariji sin Miloš prije nekoliko godina punio je novinske stupce zbog navodnog inti*nog čina sa starletom Tijanom Ajfon.

Pričalo se da je, navodno, Đani platio Tijani 500 evra da njegovom sinu Milošu “skine mrak”. Tijana je to iskomentarisala na svoj način.

– Nisam sinu, nego Đaniju (smijeh). Pa dobro, Đani je pametan čovjek. Sin mu je dobar u svakom smislu (smijeh), ali voljela bih da nastaviš sa sljedećim pitanjem jer ovo želim da izbjegnem. Naravno da mi nije platio! Ne naplaćujem vođenje ljubavi – izjavila je TIjana za “Kurir” 2016. godine, a potom dodala da bi probala trojku sa Đanijem i njegovim sinom.

– Može i trojka! Ne bi oni mogli protiv mene u krevetu, pokazala bih im ko je Tijana Ajfon! – rekla je ona i šokirala javnost.

Nakon ovih njenih izjava oglasio se i folker tek on je sve ostavio bez teksta.

– Ne smeta mi što moj sin voli bitisa Tijanom Ajfon, i tako te starlete. Nek se uči dok je mlad. I ja sam tako počinjao, samo što, u moje vrokeme, nisu bile starlete, nego konobarice i kuharice – priznao je Đani za jedan dnevni list.

Đanijev sin Miloš ima 22 godine i veoma je poželjan među pripadnicama ljepšeg pola. Mnogi kažu da liči na poznatog oca, a pojedini zamjeraju Đaniju što mu sinovi imaju “previše” tetovaža.

Baš kaoi njegov otac, Miloš voli izlaske, provod i luksuzan život. (novi.ba/foto:print screen novi.ba)

scroll to top