Ovo je prvi muž Zorice Brunclik, svi ga znate iz „Zvezda Granda“! – Balkanske Zvijezde

Ovo je prvi muž Zorice Brunclik, svi ga znate iz „Zvezda Granda“!

Zorica Brunclik je jedna od domaćih pjevačica koje su imale jako buran ljubavni život, a većini je poznato od ranije da se ona više puta udavala, tačnije čak četiri puta.

Na kraju je sreću pronašla sa harmonikašem Miroljubom Aranđelovićem Kemišom, a za svoj brak kažu da je izuzetno skladan i da su konačno pronašli sreću jedno pored drugog. Ipak, dok nije njega upoznala, bilo je tu mnogo onih koji su je u potpunosti razočarali kao partneri pa je čudo što nije na kraju odustala od ljubavi.

Prije Kemiša je Zorica bila u braku sa još jednim harmonikašem, a riječ je o Ljubi Kešelju, sa kojim i nije imala baš tako divnu prošlost. Iako su iz ljubavi stupili u brak, nakon što su shvatili da je najbolje da krenu različitim putevima i da se razvedu, nisu ostali u dobrim odnosima. Zorica i Kešelj su zajedno dobili kćerku Miljanu, a Zorica je svog bivšeg muža često u medijima optuživala da je bio nemaran otac.

Isto je i on govorio za nju da je bila jako loša majka, te da vjeruje da je ona bila razlog zbog čega su se on i njegova kćerka udaljili. Naime, zadnji put su komunicirali kada je Milljana slavila svoje punoljetstvo, a poslije toga je ona počela da ga izbjegava.

Prije dvije sezone se Kešlj pojaio u ulozi tajanstvenog člana žirija u najpopularnijem muzičkom takmičenju u našem regionu, u „Zvezdama Granda“, a tada je svojim komentarima uspio da podigne veliku prašinu kada su članovi žirija u pitanju. (novi.ba/foto:print screen novi.ba)