HOROR! Bacio 18-godišnju djevojku s balkona na četvrtom spratu jer je odbila njegovo udvaranje! – Balkanske Zvijezde

HOROR! Bacio 18-godišnju djevojku s balkona na četvrtom spratu jer je odbila njegovo udvaranje!

Jusef Ali (19) proglašen je juče krivim za nanošenje teških telesnih povreda jer je bacio 18-godišnju ženu s balkona na četvrtom spratu. To je učinio jer je odbila njegovo udvaranje. Pre toga je nožem izbo dve osobe.

Sud u Krojdonu ga nije proglasio krivim za pokušaj ubistva.

Naljutio se i izbo nožem goste

19-godišnjak je 4. avgusta 2019. organizovao zabavu u luksuznom stanu u jugoistočnom delu Londona. Žrtva, koja nije ranije upoznala Alija, stigla je tamo sa svojim prijateljima.

Aliju se ona svidela i ubrzo je počeo da je dodiruje i ljubi. No ona ga je odbila pa je on postao ljut i agresivan. Kasnije je na zabavu stigla još jedna grupa muškaraca s kojom se Ali posvađao.

Uzeo je nož iz kuhinje i počeo je da im preti. Većina je uspela da pobegne iz stana, ali je Ali ipak uspeo da izbode dvojicu. Obojica su odvedeni u bolnicu i u međuvremenu su se u potpunosti oporavili, piše Sky News.

Pokušala je da pozove pomoć

Žena je takođe uspela da izađe iz stana i taman je pozvala lift kad joj je prišao Ali. Potrčala je do balkona i pozvala ljude na ulici da potraže pomoć, ali je Ali došao do nje i gurnuo je preko ograde.

Neimenovana žrtva pretrpela je značajne povrede i provela je nekoliko nedelja u bolnici. Na svu sreću, uspela je da se oporavi, ali nije mogla da završi studije ili da se vratiti na posao.

Aliju će 5. marta biti izrečena kazna. (Kurir.rs/Index.hr Foto: EPA/ANDY RAIN)