Evo šta se dešava sa Bogdanom! Veljko zabrinut! U trudnoći saznala ove vijesti… – Balkanske Zvijezde

Evo šta se dešava sa Bogdanom! Veljko zabrinut! U trudnoći saznala ove vijesti…

Nakon što su organizovali veličanstveno venčanje krajem novembra prošle godine, Veljko Ražnatović i njegova lijepa izabranica Bogdana konačno su se opustili i sada uživaju u iščekivanju svog prvog djeteta.

Lijepa snaha Ceca Ražnatović izgleda prelijepo i osjeća se odlično, a izvor blizak porodici tvrdi da Bogdanu pomalo muči visok pritisak.

— Bogdana se nikad ne prenemaže, veoma je sposobna i jaka djevojka i otkako je zatrudnela niko nije čuo da se požalila. Nije ni zahtjevna ni teška i naporna kao većina trudnica. Trudnoća joj odlično napreduje, redovno se kontroliše, ali u posljednje vrijeme češće mora da mjeri krvni pritisak, koji u trudnoći raste, što je normalno, ali nju to uznemiri i odmah se zabrine — tvrdi izvor za Svet.

— Lekari kažu da je posle 20. nedjelje trudnoće ovo uobičajeno i da se pritisak s vremenom vrati u normalu nakon porođaja, ali da mora da se prati.

On dodaje da mlada trudnica ne želi da se članovi njene porodice previše brinu zbog ove sitnice.

— Bogdana zato drži aparat za mjerenje pritiska, ali ni Veljku ni Ceci neće da kaže ako je visok. Zna da bi se Veljko uznemirio, a ona ne želi da ga opterećuje pred mečeve niti da svekrvi remeti poslovne i privatne planove time što će svake sekunde biti uz nju kod kuće. Dosta joj je što se u trudnoći odrekla posla, a navikla je da bude aktivna — kaže izvor. (balasevizam.novi.ba/foto:print screen balasevizam.novi.ba)