PRESTRAVLJENA! Oglasila se majka pjevačice! Pevačica u rizičnom stanju…

Majka Nadežde Biljić se oglasila povodom stanja njene ćerke i naglasila da je trudnoća rizična, ali da je Nadežda sada dobro.

Iako je imala zdravstvene probleme u toku trudnoće, niko nije očekivao da će Nadežda Biljić dobiti kontrakcije tri meseca pre termina.

“Nadežda je hitno primljena u bolnicu ovde u Valjevu. Iako je u šestom mesecu trudnoće, dobila je kontrakcije. Poludeću od brige. Odradili su joj sve moguće analize i na kraju se, hvala Bogu, sve dobro završilo. Od samog početka joj je konstatovana rizična trudnoća, jer je beba postavljena veoma nisko. Problem je što Nadežda ne sluša i ne leži, već gleda da ugrabi priliku da peva ili samo da izađe iz kuće. Ogroman stres je pretrpela poslednje dve godine i to sada samo dolazi na naplatu. Evo, ona je baš juče izašla iz bolnice nakon pet dana, koliko je bila zadržana, strogo joj je određeno mirovanje i zabranila sam joj telefon, koliko ja mogu bilo šta da joj zabranim”, dodala je zabrinuta majka za Svet, a prenose mediji..

“Telefon je nužno zlo, takođe joj branimo društvene mreže i sve što bi moglo da utiče na njeno stanje. Bitno je samo da iznese trudnoću do kraja, da dete i ona budu živi i zdravi”, rekla je njena majka. (Kurir.rs / Svet, Foto: Sonja Spasić)

scroll to top