Zbog njega Šaban zavolio ovo! Stariji od Ilde skoro deceniju! – Balkanske Zvijezde

Zbog njega Šaban zavolio ovo! Stariji od Ilde skoro deceniju!

Ilda Šaulić i njen suprug Bojan Vučković nedavno su obilježili treću godišnjicu braka, a malo ko zna da je njihova priča počela još prije nekoliko decenija, dok su oboje bili djeca.

– Dovoljno je da kažem da je Bojanov otac jedan od krivaca što je moj otac zavolio pecanje. Njegovi su imali vikendicu u Banovcima, u koju smo mi porodično odlazili – počela je priču za “Story” pjevačica.

– Među nama nije bilo tinejdžerskih simaptija jer je u tom periodu osam godina razlike, koliko je Bojan stariji od mene, bilo mnogo. On je otišao u Ameriku kada je imao 20 godina, a ja, dakle, samo 12. Dok je on bio tinejdžer ja sam bila zaista dijete. Bojanov rođeni brat Branko je bio moj najbolji drug, jer smo generacijski bliski. Za Bojana smo Sanela, Branko i ja bili klinci, pa mu nismo bili interesantni.

– Mislim da je i za njega i za mene naš prvi susret, poslije mnogo godina tokom kojih nismo bili u kontaktu, bio potpuno iznenađenje. Kada smo seli da popijemo kafu, ispričali smo se kao da smo se svih tih godina viđali svaki dan – istakla je Ilda, pa zaključila:

– Možda je to za mene u tom trenutku bila nemoguća misija, jer ja niti sam očekivala, niti sam bila spremna za vezu i tako blizak kontakt sa čovjekom koga kao znam, a ustvari ga ne znam. To je bila vrlo specifična situacija za mene, vjerujem i za njega, ali veoma brzo smo oboje shvatili da je to to i da nismo pogriješili. Za njega kažem da je moja druga polovina. (novi.ba/foto:print screen novi.ba)