Izgubila supruga kada je umro od raka! Onda je ostala trudna! Kada su saznali ko je otac, svi su zanijemili! – Balkanske Zvijezde

Izgubila supruga kada je umro od raka! Onda je ostala trudna! Kada su saznali ko je otac, svi su zanijemili!

Kada je Kristen Trypson izgubila muža, ona i njeno dvoje djece bili su u velikom bolu. Iako je još uvijek oplakivala gubitak, imali su neobičan razlog za slavlje … Kristen je izgubila supruga Sama u septembru 2015., kada je umro od raka.

Zajedno su imali dvoje djece, Jacka i Alice Ann. Uprkos Semovoj bolesti, par je imao želju da ima više dece. Alice Ann je začeta vantelesnom oplodnjom i nakon toga par je imao još 4 smrznuta embrija. Kristen je pokušala zatrudnjeti nakon Samine smrti, međutim nije uspjela. U februaru je pokušala ponovo sa nadom da će ovaj put uspjeti.

Ovaj emotivni trenutak podijelila je sa svojom i Semovoj majkom. “Da bismo Sam i ja imali više biološke djece nakon njegovog liječenja, morala sam da idem na vantjelesnu oplodnju. Ostala su mi 4 embriona. Alice En bila nam je prva. Pokušali smo ponovo prošlog ljeta, ali izgubili smo ga vrlo brzo. Tri sedmice nakon toga, Sema više nije bilo. ” “Iako nismo razgovarali o njegovom vječnom odlasku, puno smo razgovarali o embrionima. Oni su za nas bili potencijalna djeca. Uvek je to bio naš plan, šta god da se desi. ”

“U posljednjih 6 mjeseci nikad nije bilo sumnje šta ću uraditi nakon njegove smrti. Čak i uz intenzivnu njegu s njim, znala sam šta ću učiniti, da im pružim dašak nade u život”.

“Prošli su meseci pripremnog rada, kako fizičkog tako i mentalnog. Moj ljekar nas je dobro poznavao i nije bio iznenađen mojom odlukom. 9. februara, uz podršku moje i Semove majke, poslednja dva embriona su mi prebačena”. “U toj je sobi bilo mnogo suza i ljubavi. Nekoliko sedmica kasnije saznala sam da nosim zdravu bebu.” (magazindan.info/Foto:print screen magazindan.info)