OTVORILA DUŠU! Snežana Đurišić sada progovorila o ljubavi, emocijama i romantici! – Balkanske Zvijezde

OTVORILA DUŠU! Snežana Đurišić sada progovorila o ljubavi, emocijama i romantici!

Snežana Đurišić uživa u ljubavi sa svojim emotivnim partnerom Vanjom Miloševićem, ali će Dan zaljbljenih ove godine provesti radno.

Pevačica je sada progovorila o ljubavi, emocijama i romantici.

Šta za Vas znači ljubav? Kako proslavljate Dan zaljubljenih?

– Ljubav je blagostanje, razumevanje, podrška, poštovanje, zagrljaj, osmeh, lepa reč, ljubav je sve, ali se moramo potruditi da je vidimo, prepoznamo i zavredimo. Dan zaljubljenih provodim kao i većinu praznika – radno, ali ću ga svakako proslaviti kada vreme dozvoli, ionako je relativno.

Kako ste doživljavali ljubav sa 20 godina, kako sa 40, a kako sada? Koje su razlike?

– Razlike su u nama samima i u tome kako shvatamo i doživljavamo svet oko sebe, sa 20 je sve uzbudljivo i novo, sa 40 je znatno pametnije, značajnije, pa potom i teže, a sada je mudro, obazrivo, ali pre svega iskreno.

Odajete utisak jake žene, koja ne pokazuje emocije. Da li ste emotivni i kada ste zaplakali zbog ljubavi?

– To što ih ne pokazujem ne znači da ih ne doživljavam. Sve pesme koje sam ikada otpevala su o ljubavi i sigurna sam da bez obzira na bilo kakav Bogom dan talenat koji imam, ne bih bila uspešna da iskrena emocija nije početak svega što radim.

Kako ste nakon smrti supruga vratili veru u ljubav i krenuli dalje što se tiče emotivnog života?

– Ne bih mogla da kažem da sam izgubila veru u ljubav, nisam se odrekla svojih emocija, samo su one u nekim trenucima mog života bile najteže što mogu biti. Zahvalna na svemu što sam doživela i preživela dopustila sam sebi promene da bih dozvolila životu da teče, uprkos tome što su promene teške.

Kako ste znali da je Vanja pravi partner za Vas, čime Vas je on osvoio?

– Bilo bi kosmički nepravedno od mene da otkrivam tajne pravog džentlmena. (Kurir.rs/K.Đ/Telegraf, Foto: Damir Dervišagić)