STRAŠNO! Miljana je izgovorila jezive pretnje Marku! – Balkanske Zvijezde

STRAŠNO! Miljana je izgovorila jezive pretnje Marku!

Miljana Kulić sinoć je, odlukom produkcije, izbačena iz rijalitija “Zadruga 3”.

Neposredno pre izbacivanja, Miljana je stupila u žestok sukob sa Markom Miljkovićem. Ona je Marka uhodila po imanju i provocirala, a situacija se privremeno smirila kada je počela emisija u kojoj su zadrugari gledali snimke iz prethodne sedmice.

U jednom trenutku, ponovo je počela svađa imeđu Miljane i Marka. Ona je uzela flašu vode i polila Miljkovića, a on joj je uzvratio još žešće.

Marko je ispolivao Miljanu, a za sve to vreme, njih dvoje su se čašćavali uvredama i pretnjama.

– Malo da te brčnem! – rekao je Marko dok je polivao vodom.

Miljana je zapretila Marku da će mu “polomiti glavu” i “polomiti vilicu”, a napomenula je i da pije psihijatrijske lekove i da ne odgovara za svoje postupke. Ubrzo, obezbeđenje je izvelo uplakanu i uznemirenu Miljanu iz Bele kuće, kako bi se strasti smirile.

Nešto kasnije, voditelj Milan Milošević je saopštio da je Miljana izbačena. Sinoćna svađa i polivanje sa Markom bili su, ipak, samo poslednja kap koja je prelila čašu, a na odluku produkcije nesumnjivo je uticalo nedolično ponašanje Miljane Kulić u dužem vremenskom periodu.

“Polomim ti glavu, vilicu”, pretila je Miljana.

“Malo je psihička poremećena, ali je odlično. Vidiš da je smirena”, vikao je Marko. (Kurir.rs/Foto:print screen kurir.rs)