TUGA! Bojan (31) je izgubio život zarađujući za hleb! – Balkanske Zvijezde

TUGA! Bojan (31) je izgubio život zarađujući za hleb!

Zemun Prijatelji i porodica vozača autobusa koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći kažu da je bio sportista i pristojan momak

Teško je prihvatiti život kakav jeste, naročito kad je gorak. Bojanova porodica sada je prinuđena da prihvati da njega više nema, da su ostali sami. A kakav je samo mladić bio…

Ovo za Kurir kaže komšija Bojana Peraća (31), vozača autobusa GSP koji je u sredu ujutro, nedaleko od svoje kuće u Zemunu, poginuo u saobraćajnoj nesreći koju je izazvao Adam R. (22), vozač „pežoa“.

– Da nije bio sportista, dobar i pristojan momak, verovatno bi duže živeo. Dobre duše, po nekom zlom pravilu, uvek odlaze prve. Zaposlio se da zaradi za hleb, a poginuo je pred kućom, gotovo na pragu, i to zbog nemarnog deteta – kaže komšija.

On dodaje da je najteže Bojanovoj majci.

– Nijedna majka ne bi trebalo da nadživi svoje dete. Skrhana bolom, počela je, kako sam čuo, da uzima lekove za smirenje, a odmah posle tragedije došao je i njen muž iz Austrije da sahrani sina – priča komšija i dodaje da u kraju niko ništa ne zna o mladiću koji je izazvao tragediju.

Podsetimo, nesreća se dogodila oko četiri sata ujutro, kad se vozač „pežoa“ nije zaustavio na crveno svetlo na raskrsnici. On se najpre zakucao u autobus na liniji 45, koji se potom odbio i udario u autobus na liniji 15, kojim je upravljao Perać. Povređeni su i vozač autobusa 45 Dragomir Ž. (52), putnica iz njegovog vozila i vozač „pežoa“.

Komšije kažu da je povređeni vozač obučavao poginulog mladića za vožnju autobusa.

Osumnjičeni Adam R. saslušan je juče u tužilaštvu, ali kako saznajemo rekao je da zbog psihofizičkog stanja u kome se nalazi ne može da iznese odbranu. Tužilaštvo je predložilo da mu se odredi pritvor. (Kurir.rs / D. S. / Foto:Facebook / Goran Vesić)