ŽESTOKO! Ovog puta letelo je perje između Saše Popovića i Jelene Karleuše! – Balkanske Zvijezde

ŽESTOKO! Ovog puta letelo je perje između Saše Popovića i Jelene Karleuše!

Predstojeća emisija “Zvezda Granda” po svemu sudeći biće ona u kojoj su se članovi žirija dosad međusobno najviše prozivali, i to na ličnoj osnovi.

Kao i uvek, sukobi su bili ozbiljni zbog glasanja o kandidatima, a ovog puta letelo je perje između Saše Popovića i Jelene Karleuše. Njih dvoje su se isprozivali kako su stigli, te je mala od skandala poručila direktoru „Granda“ da je ćorav, verovatno aludirajući na to što nosi naočare za vid. Međutim, kako se Popović prethodnih dana lepo odmorio na Maldivima sa suprugom Suzanom, o čemu je Kurir pisao, nije mu bilo teško da joj uzvrati – od toga da ona peva limunade, pa do toga da je „s*sata“.

– Nisam znao, Jelena, da i ti snimaš ove limunade – rekao je Saša pevačici, a onda ga je ona nisko uvredila. – Nije ovo limunada, srce moje ćoravo, pa ovo je najveći grčki hit – poručila mu je JK.

Ipak, peckanju nije došao kraj, jer je Popović nastavio da joj protivureči. – Dušo moja sis*ta, ovo je za mene, veruj mi… – rekao je Saša i nasmejao mnoge u studiju. – On je na ovome zaradio skoro koliko i ti ovde s „Grandom“ – objašnjavala je Karleuša.

Iako je svađa bila žustra, niko od njih se na kraju nije naljutio, a fokus emisije premestio se na druge kandidate.(Kurir / N. Mijušković, Foto: Ana Paunković, Dragana Udovičić)