Pogledajte šta vaš čeka u budućnosti! Izaberite jedan od ova tri magična kristala! – Balkanske Zvijezde

Pogledajte šta vaš čeka u budućnosti! Izaberite jedan od ova tri magična kristala!

1. Plavi Howlit Ukoliko ste izabrali broj 1 trebate poraditi na svojim komunikacijskim vještinam.

Ovaj kamen predstavlja zelenu čakru koja uključuje uši – zbog čega je povezana da komunikacijom u svim oblicima. Ako imate probleme sa upalom grla trebate obratiti pažnju na ono što ne govorite nekom. Možda treba da budete bolji diplomata. Često su deca ta koja imaju problema sa ušima jer ne žele čuti riječ ”ne”. Hovlit kristal je pave boje što također može značiti i da niste vjerni sami sebi. Svi ljudi su jedinstveni i imaju svoje talente i osobine, tako da je vrijeme da pokažete svoje pravo, prekrasno lice.

2. Zeleni aventurin Ukoliko ste izabrali kristal broj 2 to znači da vam treba ozdravljenje, mir i ljubav.

Zelena boja predstavlja srčanu čakru koja je ključna za niže i više čakre. To znaći da ona predstavlja sve što se dovodi u vezu sa srcem, skladom, ravnotežom i ljubavi. Stoga izbor ovog kristala predstavlja potrebu za ozdravljenjem ili vraćanjem u centar. Ova čakra također predstavlja i ljubav prema sebi što znači da bi trebali početi njegovati sebe i dopustiti sebi da osjećate da zaslužujete sve najbolje što život ima da vam ponudi.

3. Citrin Ako ste izabrali broj 3 to znači da imate probleme u vezi čakre solarnog pleksusa

. Ova čakra predstavlja centar naše snage. Trebate se usredtočiti na svoj život i slijediti svoje snove. Potrebno je samo započeti, Ovaj kristal privlači obilje u svim oblicima u vaš život. Naučite sebe da zašlužujete najbolje baš kao bilo ko drugi. Nikada nemojte dati na sebe i degradirati se. (magazindan.info/Foto:print screen magazindan.info)