(VIDEO) Ima 5 žena, rodile su mu 24. djece! Kada uđete u njihov dom, to je sasvim druga priča! – Balkanske Zvijezde

(VIDEO) Ima 5 žena, rodile su mu 24. djece! Kada uđete u njihov dom, to je sasvim druga priča!

U ovom članku ćete vidjeti nešto što većina vas nikada nije imala priliku da vidi ili pak da čuje. Naime, radi se o crkvenom poglavaru čije je ime Brady a koji ima čak 5 žena, sa kojima živi zajedno u jednoj kući.

Sa njih 5 ima čak 24 djece i tako u poligamiji žive i funkcionišu već godinama i to bez ikakvim većih problema. To znači da čitava porodica broji 30 članova, i svi žive u dvije kuće koje su smještene odmah jedna pokraj druge, te na taj način oni smatraju kako žive kao pod jednim krovom.

Ono što treba napomenuti jeste da svaka od njegobih supruga ima svoj prostor gdje može da nađe mir za sebe i za svoju djecu. Kada je javnost saznala da postoji ovakva porodica, mediji su se odmh uputili ka njima, a sve u cilju da malo detaljnije prouče njihov životni ritual.

Oni su im izašli u susret i rekli su da nemaju nikakv problem sa tim da sa ostatkom javnosti podijele njihov način života. Imena njegovih žena su: Paulie, Robyn, Rosemary, Ninie, Rhonda, a svake noći Brady spava kod druge žene.

To u prijevodu znači da svaka od njih sa svojim mužem spava svaku petu noć. Na videu možete pogledati, oni tvrde da među njima ne postoji nikakva zavist i ljubomora među ženama, ali ni među njihovom djecom.

Odmah na prvu se može primjetiti kako među njima vlada ljubav i međusobno poštovanje, a i sam Brady je rekao kako sve svoje supruge voli podjednako i bezuslovno, i da ne postoji ništa na svijetu što bi ga natjeralo da i jednu od njih ostavi, kao ni svoju djecu. (magazindan.info/foto:print screen magazindan.info)