Ilda Šaulić progovorila o Šabanu! Tata će uvek biti u našim životima…

5e0f5c27-5814-43f1-bc2a-3a020a0a0a64-677493-saban-saulic-ff-690x480-1.jpg

Ilda Šaulić, kćerka pokojnog pjevača Šabana Šaulića, progovorila je o njemu i uopšte o tome kako se nosi sa činjenicom da ga nema već duže od godinu dana.

– Tata će uvek biti u našim životima. Željela sam da bude prisutan i u Eminom, da je gleda kako raste i napreduje – počela je priču za “Gloriju” pevačica spominjanjem troipogodišnje ćerkice.

– Kada ga vidi na televiziji, ona se obraduje, ali je svjesna da ga nema. Jednom me je pitala gde je deka, pa sam joj odgovorila da je na putu, a ona mi je uzvratila da nije, nego je umro. Bilo mi je iznenađujuće kako tako malo dijete može da razume šta se dogodilo.

– Baš nas je zatekla, pošto smo joj ranije govorili da je deka sa anđelima. Žao mi je što tata nije stigao više da se druži sa njom – dodala je Šaulićeva, pa zaključila:

– Luka, sin moje starije sestre Sanele, već je veliki dečko i Šaban je doživio njegove fudbalske uspjehe, zajedno su se radovali pobedama i golovima. Una, Sanelina kćerka, malo je starija, ima šest godina, a Ema je baš mala. Ipak, potrudiću se da i ona sačuva uspomene na svog deku i da ga zapamti na najljepši mogući način. (novi.ba/foto:print screen novi.ba)

Odgovori

scroll to top