PROCURILI SVI DETALJI! Udaje se Milica Todorović?

5e6394e9-9448-456d-b6aa-66ed0a0a0a64-2131837-2212instagram-1-ff-690x480-1.jpg

Milica Todorović, konačno je, kako kaže, našla svoju srodnu dušu. Izjasnila se da joj biološki sat otkucava, i da joj je vrijeme da se uda.

Nakon nekoliko propalih emotivnih veza, Milica se već nekoliko mjeseci zabavlja sa glumcem Petrom Strugarom, koji je, kako je objasnila, uspio u onome u čemu nijedan prije njega nije.

Milica je otkrila kada planira da stane na “ludi kamen”, koliko ju je veza s Petrom promijenila, ali i kako se slaže s roditeljima svog partnera koje je nedavno upoznala.

Istakla je da je veza sa glumcem promijenila i učinila boljom osobom

“Veza s Petrom me je promijenila, oplemenila i učinila boljom osobom. Sijam zbog toga što sam sretna, zadovoljna i zaljubljena, kao nikad do sada. Mislim da se ono kako se osjećam iznutra, oslikava i na ovo spolja.”, rekla je Milica.

Iskreno je rekla da li nakon propale veze sa Radetom i Milošem, može konačno da kaže da je sa Petrom ono pravo.

” Videjćemo, vrijeme će pokazati. Sada definitivno mislim da jeste.”, rekla je pjevačica.

Istakla je i to da ne žive zajedno ali da dosta vremena provode zajedno.

“Ne, svako ima svoj stan, ali tačno je da dosta vremena provodimo zajedno. Budemo i kod njega i kod mene, svejedno nam je gdje smo, dok smo zajedno.”

Milica se izjasnila da li bi promijenila prezime ukoliko se uda za Petra.

“Ne znam, nisam o tome razmišljala. Vi ste me već udali?!”, upitala je Milica pa dodala:

“Da znate da mi sat otkucava. Mnogo se ja femkam, a zakasnila sam debelo. Vrijeme mi je i za brak i za djecu (smijeh). Šalu na stranu, ne razmišljam o tome. Lijepo nam je, zabavljamo se. Vi ne mislite da ja imam pravo da se zabavljam?”.

Otkrila ko je vještiji u kuhinji.

“Petar mnogo bolje kuva od mene, ali, moram priznati da češće poručujemo hranu umjesto da je sami pripremimo.” (novi.ba/foto:Print screen novi.ba)

Odgovori

scroll to top