Takmičari u suzama! Umrla zvijezda realitija!

5e03c474-9894-48da-aaf0-59ac0a0a0a64-policija-690x480-1.jpg

Rođena Vinkovčanka sa zagrebačkom adresom, Dubravka Ujević Veron, takmičila se 2018. u Big Brotheru. Javnost ju je tada upoznala kao simpatičnu i dragu Slavonku spremnu na mnoge izazove reality showa.

Dubravka je preminula nakon borbe s bolešću u 49. godini, potvrdili su njeni bliski prijatelji iz shou-a.

–  Bila je po bolnicama u posljednje vrijeme, osećala se lošije, ali svejedno mi je ovo šokantna vijest – rekla je pevačica Alena Nezirević Anezi (31) koja je s njom bila u rijalitiju. Anezi je dodala kako su se poslednji put čule prije desetak dana.

Od drage kolegice oprostila se i na svom profilu društvene mreže:

– Počivaj u miru, prijateljice draga! Veliki Brat donio mi je u životu mnogo lijepoga, a između ostalog prijateljstvo s Dudom, koje je ostalo jako i u spoljnom svijetu. U ove dvije godine znala me tako nasmijati, razveseliti, savetovati, ali i pomoći. Bilo je obostrano i bilo je lijepo. Zahvalna sam što me Bog blagoslovio takvim prijateljstvom, što sam imala čast da mi dušu otvori jedna tako osećajna žena! Razmišljala sam bila kako mi je lepa ova slika i kako ću je sigurno jednom staviti ovdje. Nisam znala da će biti ovim povodom… “Šta je život, par koraka, malo tuge i meraka, malo brate malo je” Dudo, kraljice, uživaj u Božjim prostranstvima – napisala je ona.

Bivši učesnik šou-a Marijan Lisak Maks (51), u Velikom Bratu joj je prema pravilima tadašnje igre glumio zamjenu za supruga.

– Neka joj vječna slava, počivala u miru Božjem – napisao je na Instagramu.

Dubravka Ujević Veron rođena je u Vinkovcima, a živjela je u Zagrebu. Diplomiranoj inženjerki prometa brak sa suprugom Darijanom Škrbićem (36) bio je drugi, a nije imala djece. Hobiji su joj bili muzika, film, sport i kuhanje. (novi.ba/Foto:print screen novi.ba)

Odgovori

scroll to top