Mnogi su ih optuživali da je njihova veza samo marketinški trik! Evo zbog čega su raskinuli Rada Manojlović i Milan!

5aa838c0-47a4-44c1-9173-075a0a0a0a67-milan-690x480-1.jpg

Rada Manojlović i Milan Stanković jedni su od najuspešnijih pjevača koji se se proslavili učešćem u takmičenju “Zvezde Granda”, a oboje su postali “Grandovi” puleni 2007. godine kada su postali finalisti ovog takmičenja.

Tokom takmičenja su se družili, kao i godinu dana nakon učešća u ovom šou programu, a onda su se upustili u romansu u avgustu 2008. godine tokom zajedničke ljetnje turneje u Crnoj Gori.

Ovaj par je zbog velikog pritiska medija u martu 2009. godine raskinuo, da bi se već u avgustu iste godine pomirili, a onda su počeli da žive zajedno. Mnogi su ih optuživali da je njihova veza samo marketinški trik.

-Samo bi neko umobolan pristao da po zadatku bude sa nekim u vezi – izjavila je svojevremeno Manojlovićeva.

Mediji su 2011. godine pisali o tome da će se par iz “Zvezda Granda” vjenčati, ali to se nije dogodilo, a situacija u njihovom odnosu je krenula da se pogoršava.

Mediji su sve češće pisali o svađama i zahlađenju u emotivnoj vezi Rade i Milana, a onda se u decembru 2012. godine pojavila priča u medijima da je Milan prevario Radu sa kolegicom Nikolijom Jovanović, što je kćerka Vesna Zmijanac oštro demantovala.

Stanković se ubrzo iselio iz stana u kojem je živeo sa Manojlovićevom i to je bio znak da su zaista raskinuli.

Milan Stanković je nakon raskida sa Radom pjevačicu optužio da ga je varala.

-Iskrenoj ljubavi, kakva je naša bila, potrebna je tolerancija, povjerenje i prepuštanje. Ne želim previše da zalazim u detalje, ali recimo da i dalje želim da vjerujem da je Radmila dobra, poštena i iskrena osoba. Prevara se ne oprašta i da sam znao, ne bismo bili zajedno! Povjerenje se ne stiče, povjerenje se gradi. Dok je postojalo, za nas je nebo bilo granica. Kad se prokockalo, sve riječi svijeta nisu dovoljno moćne da ga izgrade ponovo. Izdaja je nešto što ne praštam i sretan sam što mogu reći da nikad nisam izdao – ispričao je Milan 2013. godine.

Rada se nakon raskida sa Milanom upustila u ljubavnu vezu sa košarkaškim trenerom Momirom Gajićem, a sa Milanom je ostala u prijateljskim odnosima do danas. (balasevizam.novi.ba/foto:print screen balasevizam.novi.ba)

 

Odgovori

scroll to top