Evo kako sada izgleda Šeherzada! Nećete vjerovati kad je vidite!

5dec08f5-43d8-4f35-a87d-3fd00a0a0a64-seherzada1-690x480-1.jpg

Premda se mjesecima šuškalo o drugoj trudnoći lijepe turske glumice Berguzar Korel, potvrda je stigla početkom avgusta kada se u pratnji supruga pojavila na proslavi 50. rođendana njihove bliske prijateljice Ajše Barim.

Dok je napuštala zabavu, 36-godišnjakinja je neuspješno pokušala torbom da sakrije trudnički stomak od okupljenih fotografa.

Ali, sada u poodmakloj trudnoći, više i ne želi da skriva stomak, već ga je ponosno pokazala obučena u dugu bijelu haljinu na jedno rame za vrijeme gostovanja u jednoj zabavnoj emisiji.

Fotografije sa svog pjevačkog nastupa glumica je podijelila na društvenim mrežama i oduševila obožavaoce koji su je obasipali komplimentima. Moramo da da slavna Šeherezada zaista zrači, pa ne čudi što je okupljene oduševila svojom pojavom.

Informaciju o polu djeteta par još uvijek drži u užem krugu porodice.

Podsjetimo, ljubavna priča omiljenog turskog para počela je pre 13 godina, na setu megapopularne sapunice “1001 noć”. Romansa Onura i Šeherezade se s malih ekrana prelila u stvarni život, a par je u desetogodišnjem braku dobio sina Alija.

Ovo je ona danas: (novi.ba/foto:print screen novi.ba)

Odgovori

scroll to top