Njena majka otkrila sve detalje! Mali Aleksandar će dobiti brata?

5e67c703-f77c-4315-a08b-387c0a0a0a64-befunky-collage-11-690x480-1.jpg

Pjevačica Aleksandra Prijović je prije nekoliko dana u krugu porodice zajedno sa suprugom Filipom Živojinovićem, proslavila rođendan prvog sina Aleksandra.

Nju i njenu majku Borku Mihajlović smo sreli na snimanju emisije i tamo sa njima razgovarali o životu, karijeri i predstojećem veselju, a ijreč je o prvom rođendanu Aleksandrinog sina Aleksandra kada će suditi po riečima njene majke biti obavljeno i krštenje mališana.

Koliko je bitna podrška roditelja da bi dijete uspelo u karijeri?

– Mnogo je bitno vjerujte mi, svako dijete očekuje podršku, ako nema podrške, nema ni uspjeha. Mi kao roditelji moramo da pomognemo. Ja sam razumjela njenu potrebu, jer i ja sam sa 15 godina počela da pjevam, nisam imala podršku roditelja, tek kasnije. Aleksandra je imala podršku. Znala sam kada su mi je donijeli kao bebu, predosjećala sam kada su je donokeli

Kada vam je bilo najteže na putu ka Aleksandrinom uspjehu?

– Bilo je najteže prvo takmičenje, kada je ispala, svi smo to vrlo teško podneli, nismo bili za to da ona ponovo učestvuje. Onda je Saša Popović pozvao, ona je želela i mi smo odlučili da ona ponovo učestvuje – rekla je Borka.

Da li ste čestitali prvi rođendan unuku Aleksandru?

– Unuk je proslavio rođendan, ja nisam bila sa njim, preplakala sam cijeli dan. Kupili smo mu poklon, svašta nešto smo mu poklonili – kaže Aleksandrina majka.

Koja je bila prva riječ vašeg unuka?

– Misim da je prvo rekao tata. A to znači da je sljedeće dijete takođe dječak. Tako kažu. Vidjećemo – rekla je Aleksandrina majka.

Nakon velikog profesionalnog uspeha i uspeha u privatnom životu, šta biste sada poželjeli za svoju kćerku?

– Samo da je zdrava, ona i Filip i naš mali Aki – rekla je ona.

Da li vas Aleksandra posećuje?

– Aleksandra nije dolazila iz tog razloga što je preopterećena obavezama, oraganizacijom njenih gostovanja, a evo sada posle krštenja će doći, a ja sam tu – rekla je ona i otkrila nam da će uz rođendan Prija krstiti svoje prvo dete. (novi.ba/foto:print screen novi.ba)

 

Odgovori

scroll to top