Nju je Šaban Šaulić mnogo volio! Evo u čijem zagrljaju je ona sada!¨ – Balkanske Zvijezde

Nju je Šaban Šaulić mnogo volio! Evo u čijem zagrljaju je ona sada!¨

Untitled-collage-47-1068x1068-1.jpg

Prethodne noći u jednom lokalu poznati kreator Mladen Milivojević Baron proslavio je svoj rođendan, čemu je prisustvovao veliki broj njegovih prijatelja.

Jedna od onih koja je privukla veliku pažnju bila je Danijela Mandić, inače bivša vjerenica Mihajla Šaulića, sina pokojnog kralja narodne muzike Šabana Šaulića.

Ona se prvi put pojavila u javnosti poslije raskida vjeridbe sa Mihajlom, a sudeći po fotografijama koje su preplavile društvene mreže, ona izgleda nikad bolje. Inače, Danijela potiče iz imućne porodice iz Vojvodine. Njena majka je iz čuvene porodice Rodić, dok je njen otac takođe iz veoma uspješne i bogate kuće Mandić.

Podsjetimo, iako su Mihajlo i Danijela imali zakazanu svadbu za jun 2020. godine, na iznenađenje svih riješili su da raskinu u decembru prošle godine.

Njih dvoje su, kako se navodi, zajedno donijeli odluku da raskinu vjeridbu, jer je među njima došlo do razilaženja u određenim željama, a i različitih su karaktera. Trudili su se da to prevaziđu, ali jednostavno nije išlo, piše pink.rs. (balasevizam.novi.ba/foto:print screen balasevizam.novi.ba)

Odgovori