Otkrio da li ima korona virus! Njegove riječi šokirale sve!

5da84fd3-a0e4-4a6c-b28b-58910a0a0a64-dorde-david1-690x480-1.jpg

Đorđe David je jedna od javnih ličnosti koja se najduže zadržala na našoj sceni, a trenutno ga cIJela Srbija gleda i prati u megapopularnom šou “Zvezde Granda” gdje je jedan od vodećih članova žirija.

Đorđe je diplomirao glumu na Fakultetu dramskih umJetnosti u Beogradu, u klasi prof. Predraga Bajčetića, zajedno sa Anicom Dobrom, Goranom Radakovićem i Nebojšom Bakočevićem.

Đorđe David je bio član grupa Generacija 5, Gang, Fuzzbox i Death saw, ali je i solo izvođač.

Glumio je u nekoliko filmova, televizijskih serija i pozorišnih predstava. Na pozorišnim festivalima je osvojio nekoliko nagrada.

Kako Đorđe zbog velikog broja angažmana i snimanja retko stiže da se posveti sebi, ekipa “Espresa” je dobila od pJevača informaciju da je danas posJetio ljekara. Kako on trenutno nije u Srbiji, zapitali smo se da li je otišao na pregled zbog koronavirusa.

Da li ste otišli na pregled zbog koronavirusa, svi su u strahu, da li ste jedan od njih?

– Mila, otišao sam na rutinsku kontrolu svih organa, koju obavljam s vremena na vrijeme.

Hvala Bogu da nije koronavirus, s obzirom da niste u Srbiji trenutno.

– Što se tiče koronavirusa mogu samo da kažem da je to izmišljotina kineza, najpametnije nacije na ovoj planeti. U Kini umre jednak broj ljudi od običnog virusa, kao i korone, koju su oni pustili u svet kako bi se obogatili. Oni tim putem skreću pažnju na sebe, promovišu se. Ja im skidam kapu kako su se dosetili koronavirusa da zaplaše narod, ali isto tako i apelujem na sve kod nas da ne paniče jer to nije priča kakvu su nam servirali Kinezi, a da se čuvaju i pregledaju zbog sebe i svog zdravlja uvIJek – rekao je Đorđe David za “Espreso”.

Kinezi žele da nas prevare kao ljudi, a kakav konkretno stav imate prema koronavirusu kao bolesti koja je nastupila?

– To je virus koji napada pluća, kao jača upala pluća, mJere zaštite treba da postoje prvenstveno zbog sebe, ali Kinezima ne treba da vJerujemo, iako im je plan savršeno upalio – dodao je Đorđe za “Espreso”.  (novi.ba/foto:print screen novi.ba)

Odgovori

scroll to top