Pravimo srebrnu svadbu! Ženi se Đani po drugi put! Evo kad je zakazao svadbu! – Balkanske Zvijezde

Pravimo srebrnu svadbu! Ženi se Đani po drugi put! Evo kad je zakazao svadbu!

2161503_djani-1-censored_ls-2.jpg

Slavni folker Radiša Trajković Đani važi za jednog od najtraženijih pevača na našoj javnoj sceni. Kako mnogo radi i često putuje Đaniju teško padaju buđenja rano ujutru..

– Teško, jer sam ja navikao da svako jutro legnem oko 4, 5, 6 sati i kad me ujutru žena budi u pola 9, kaže: “Hajde ljubavi ustani treba da ideš na snimanje, jutarnji program”… Jao. Kafica da dođem sebi, hladan tuš i pun gas – rekao je Đani kroz osmeh.

Kako koronavirus vlada širom planete, a Đani stalno putuje i u kontaktu je svakodnevno sa ljudima, bilo je neizbežno pitanje da li se plaši ovog virusa, ali on je i na to imao simpatičan odgovor.

– Stara dobra šljiva udari i pobijem sve te bacile i viruse i sebe ubijem i viruse i sve – naveo je folker.

– Ove godine ništa. Kod moje žene je svaki dan 8. mart, kupio sam joj poklon do 2050. godine. Mi smo 24 godine u braku, dogodine pravimo srebrnu svadbu. Biće moja žena u venčanici, ja ću odelo da nosim prvi put i kravatu, da budem pravi gospodin – otkrio je Đani.

On se sa porodicom nedavno preselio u novi stan u elitnom delu grada Beograd na vodi, a tamo žive već mnoge poznate ličnosti sa našeg estradnog neba. Međutim, Đani kaže da kod kuće samo prespava, te da ne viđa tako često komšije pevače. (Kurir.rs/Alo)

Odgovori