Pušku na leđa i stražarim! Popović progovorio o ćerki koju nikad ne pokazuje!

2166703_marija-serifovic-08032020-0009_ls.jpg

Supružnici Suzana Jovanović i Saša Popović sa širokim osmesima na licu pojavili su se na koncertu Marije Šerifović u Sava centru, a kako su istakli, naslednike ne eksponiraju jer žele da im pruže privatnost.

“Mi se trudimo da ih izolujemo od medija. Kada smo Suzana i ja toliko eksponirani, naša deca neka žive lepo u miru i svojoj privatnosti. Mi smatramo da je to jedan normalan i korektan vid odgoja naše dece”, kaže Saša, dok Suzana dodaje:

“I sami su se izjasnili apropo toga da ne žele da budu u javnosti, jer ne vode javni život i ne bave se javnim poslom. Žele da imaju svoj intiman, privatan život u krugu prijatelja i tako je najbolje”, kaže ona, i dodaje da kao roditelj ume da bude stroga.

Nekad sam stroga, a tata je popustljiv, tako da se igramo ono dobar i loš policajac kada treba.

S druge strane, Saša priznaje da iako je prema ćerki popustljiv, nije siguran kako će se postaviti prema njenom izabraniku.

“Zeta zasad nemamo na vidiku. Kada ga budemo imali, onda ćemo videti kako ćemo se ponašati. Prema tome, pušku na leđa i stražarim”, ističe on, dok njegova lepša polovina dodaje:

Kako su otkrili da je Saša prema Aleksandri blag, zanimalo nas je da li u kući ume da podvikne.

“Ja vičem. I sada vičem. Suzana ima da me poljubiš pred svima”, kroz osmeh je poručio Popović, dok se supruga sa njim nije složila.

“Saša uopšte ne viče”.

Supružnici su uz Marijin nastup proslavili Dan žena, a Popović nije želeo da otkrije kako je Suzanu iznenadio za 8. mart.

– Marija mi je rekla – sram te bilo, šest koncerata, a ni na jednom nisi bio. Uvek sam bio nekako zauzet, a sada sam došao iz dva razloga. Da vidi da sam došao na koncert i da izvedem suprugu za 8. mart. Poklonio sam joj nešto lepo, neću da otkrijem – kaže Saša, a Suzana kroz osmeh kaže:

– Mi se nikada nismo isticali poklonima u javnosti, nekako volimo da to zadržimo za sebe. To je nešto privatno. To je za krug porodice.

“Između ostalog, poklonio sam joj 21. rođendan naše ćerke, koja je danas rođena”, kaže on, dok Suzana ističe kako im je naslednica i po američkim zakonima punoletna, te više nemaju obaveze prema njoj.

“Da, to je najlepši poklon. Po američkim zakonima ona postaje punoletna. Nemamo više nikakvih obaveza. Starije dete smo obezbedili tako reći. Danijel ima 32 godine. Ovo mlađe čekamo da završi fakultet i onda će i ona da se osamostali”, dodala je Suzana. (Kurir.rs/Blic)

Odgovori

scroll to top