Samo zbog ovih stvari vas bolesti napadaju! Evo kako da izliječite svoju dušu! – Balkanske Zvijezde

Samo zbog ovih stvari vas bolesti napadaju! Evo kako da izliječite svoju dušu!

5e66c326-3554-4524-a444-07190a0a0a64-ruski-690x480-1.jpg

Ruski stručnjak objašnjava kako da izliječite svoju dušu

Sergej Nikolajevič Lazarev je ruski psiholog, filozof, iscelitelj i parapsiholog. Njegova popularna knjiga je „Dijagnoza – karma“. Lazarev vjeruje da ne možemo liječiti tijelo bez liječenja duše.

Kaže da bolest može biti posljedica karme. Ako nekome činite nešto loše, vama se može vratiti u vidu bolesti.

Lazarev objašnjava zašto je život „nekome majka , a nekome zla maćeha?“ U čemu je zapravo tajna zdravlja i sretnog života? Lazarev je došao do zanimljivih otkrića istražujući vezi između pogleda na svet i situacija koje nas okružuju.

Ne treba da kontrolišete situaciju, već da je razumete. Situaciju ne možete promeniti, već sebe. Za stolom dok ručate, ne treba da gledate TV, čitate knjigu, svađate se. Tada sve informacije odlaze u nesvjesno , sve o čemu razmišljate odlazi do duše i prlja je. Ovo je nepisano pravilo.

Svaka bolest prouzrokuje agresiju u duši. Recept za zdrav i dug život je da se nikada i nikome ne žalite. „Ćelija u telu ne može da se požali organu da joj nešto ne odgovara ili joj nije po volji. Ne može, jer bi to bila dezintegracija tela, a takva ćelija biva odbačena, jer se prepoznaje kao „bolesna“.“

Pričajući loše o ljudima samo uništavamo svoje zube. Kada vas neka osoba povrijedi znajte da ste vi nju prvi uvrijedili. Dobro je biti svestan da je sve prolazno, sve što nas okružuje može svakog trenutka da nestane, izda vas, um,re…

Tretman koji ne iscjeljuje dušu neće vas u potpunosti iscjeliti. Ako je neko pokazuje agresiju prema nama, znači da je i mi posjedujemo. (novi.ba/Foto:print screen novi.ba)

Odgovori