SKANDAL! Komšinica Vesne Zmijanac žestoko oplela!

2142171_vesna-zmijanac01-damir-dervisagic_ls.jpg

Mnogi tvrde da je Vesna Zmijanac veoma simpatična žena i “žena iz naroda”, a evo šta su njene komšije rekle o njoj.

Vesna živi u jednom od najelitnijih krajeva u Beogradu, gde poseduje ogroman luksuzni stan. Kako je najavila da će posle dvadeset godina ponovo zapevati na koncertu pred beogradskom publikom.

“Dolazi često da kupuje na trafici. Obično je to u pitanju ženska štampa, poput modnih magazina koje sve žene vole. Sasvim je pristojna i normalna žena, uvek nam ljubazno ostavi bakšiš kada pazari. Kada se šeta ulicom, nikada se ne krije od komšija i naroda”, otkriva radnica trafike u blizini Vesnine zgrade, a slično mišljenje imaju i apotekarke.

“Vesna kupuje kod nas u apoteci, ma ona vam je skroz kul lik. Prava žena iz naroda, nema ništa pompezno u vezi sa njom.”

U frizerskom salonu u njenoj ulici mišljenja su bila podeljena.

“Kada je feniram, ona samo ćuti. Nije mnogo pričljiva, a u salon često dođe u kućnoj varijanti. Samo pređe preko puta i isfenira se kada joj je to neophodno za svakodnevna snimanja koja ima”, rekla je frizerka, dok je mušterija pored, a ujedno i komšinica Zmijančeve, rekla da je nepodnošljiva:

“Glumi zvezdu, a vozi običan auto, ma ona ne zna ni da vozi. Stalno staje na mesta za invalide, ne želi da poštuje saobraćaj u gradu. Ja joj se nikada ne javim jer deluje nadobudno na ulici. Verujte mi, Vesna je veliki baksuz uživo kog se treba kloniti. Deluje često nervozno i misli da je neka faca samo zbog toga što je tamo neka zvezda.”

Pevačicina prva komšinica tvrdi da je Vesna baka za primer.

“Srela sam je nekoliko puta u kraju. Znate šta, ja sam Vesnin veliki fan, pratim je od početka njene karije i sve njene pesme znam. Cenim je jer je jedan od retkih intelektualaca među tom estradnom brašnom. Unuku Reu, kada joj roditelji nisu tu, uvek vodi ovde malo niže u park i ljulja je na ljuljašci. Mnogo je brižna baka i to mi se svidelo kod nje.”, kaže komšinica. (Kurir.rs / Puls Online, Foto: Damir Dervišagić)

Odgovori

scroll to top