SREDILI PORODIČNU KUĆU! Emina Jahović keširala 200.000 evra za vilu u Novom Pazaru! – Balkanske Zvijezde

SREDILI PORODIČNU KUĆU! Emina Jahović keširala 200.000 evra za vilu u Novom Pazaru!

2167333_emina_ls.jpg

Pop pevačica Emina Jahović živi u Istanbulu u raskošnoj vili koju je dobila nakon razvoda od Mustafe Sandala, ali ne zaboravlja na svoje korene!

Naime, Emina je nedavno, sa bratom Mirsadom, renovirala porodičnu kuću u Novom Pazaru u kojoj je rođena, a no saznaje od prvih komšija porodice Jahović, pevačica i bivši košarkaš uložili su u rekonstrukciju doma 200.000 evra. Mnogo novca su Emina i njen brat Mirsad uložili u ovu kuću, iako retko dolaze u Novi Pazar. Možda je i dve godine prošlo otkako sam je poslednji put videla. Kada dođe u rodni grad, komšije ne obilazi, jer nema ona vremena za takva druženja”, otkriva komšinica Emine Jahović koja živi na novopazarkom Dedinju.

“Ranije je na tom mestu bila njihova stara porodična kuća na dva sprata koja je potpuno rekonstruisana i dodatno proširena. Nije to moglo da košta manje od 200.000 evra jer su korišćeni najkvalitetniji materijali. Dovoljno je da vidite fasadu i stolariju na zidovima i da vam bude jasno da je sve to preskupo”, kaže sagovornica, koje nije imala priliku da je komšinica Emina pozove na kafu.

“Ne znam kako njen dom izgleda iznutra, nisam imala priliku da uđem i vidim, ali sam čula da je prelepo”, kaže Eminina komšinica. Prema njenim rečima, kada je završeno renoviranje kuće, danima su radnici u nju unosili skupoceni stilski nameštaj.

“Deo nameštaja je dopremljen sa sajma u Beogradu, a drugi deo inostranstva. Danima su stizali kamioni sa foteljama, komodama, sofama, plakarima… Ko zna koliko je tek za nameštaj potrošila novca. A i neka je, treba da živi u luksuzu”, kaže Eminina komšinica.

“Emina retko dovodi decu u svoj rodni grad, a i kada to uradi, oni se kratko zadrže u njemu. Njen brat Mirsad ima ogroman ranč kod Rožaja u Crnoj Gori, podno planine Hajla, i oni, najverovatnije, tamo provode vreme. U ovom naselju su vile bogataša, a Jahovići tu žive već decenijama. Bila bi sramota da jedna takva zvezda kakva je Emina, ali i njen brat koji je zvučno sportsko ime, ima neku manju kuću u nekom drugom naselju”, kaže njena komšinica i dodaje da je Eminina majka Senija, koja je bila jedan od boljih pedijatara u ovom delu Srbije, češće boravi van Novog Pazara.

“Senija je već nekoliko godina u penziji i slobodno vreme provodi u Istanbulu kod Emine i sina Mirsada, a često je i u Beogradu, gde živi Sabina, još jedna njena ćerka, koja je, kao i ona, lekar. Jednom je Sabina došla ovde, a komšiluk je mislio da je to Emina jer mnogo liče”, kaže naša sagovornica na kraju. (Kurir.rs/Alo)

Odgovori