Otišla kod advokata i tražila razvod! Prevario Zoricu sa ovom pjevačicom! – Balkanske Zvijezde

Otišla kod advokata i tražila razvod! Prevario Zoricu sa ovom pjevačicom!

5d867657-22fc-47d0-998c-70c40a0a0a64-zorica-foto-ras-690x480-1.png

Harmonikaš Ljubo Kešelj sedamdesetih je bio u braku sa folk Zoricom Brunclik, a kada su se rastali, poslije deset godina braka on je oženio njenu koleginicu.

Tih osamadesetih godina na sceni se pojavila mlada i lijepa Sena Ordagić, Ljubo je bio svježe razveden, pa nije imao prepreke da se udvara pjevačici koja mu je zapala za oko. Oni su se ubrzo vjenčali, a ostali su u braku sve do danas.

Sena je oduvijek važila za ženu sa rasnim ženskim atributima, ali uvijek je bila skromna i nikada nije privlačila pažnju na sebe izgledom, ili skandalima.

Ona je u prvi plan isticala svoj glas i pjesme. Njene najveće hitove uradio je upravi Ljubo Kešelj, a i danas se rado slušaju i pjevaju na radio stanicama. Među najpoznatijim pesmama je hit ”Gubim te”.

– Sve lijepo sa Zoricom smatram svojim bivšim životom. A onda se, polovinom osamdesetih desila Sena Ordagić, i to tako što sam slušajući radio čuo pjesmu “A ja volim komšiju Milana”.

Pozvao sam Acu Kostića, voditelja i urednika Studija B, da pitam ko pjeva – rekao je svojevremeno Ljubo na temu kako je Sena uplovila u njegov život nakon razvoda sa Zoricom Brunclik.  (novi.ba/Foto:print screen novi.ba)

Odgovori