PALE TEŠKE OPTUŽBE! Rodila mu je ćerku, a onda ga brutalno optužila za OVO! – Balkanske Zvijezde

PALE TEŠKE OPTUŽBE! Rodila mu je ćerku, a onda ga brutalno optužila za OVO!

1419211_2207-damir-dervisagic_ls.jpg

Pre nego što se udala za Miroljuba Aranđelovića Kemiša, Zorica Brunclik volela je još jednog harmonikaša sa kojim je dobila ćerku. U pitanju je Ljubo Kešelj, kojeg je pevačica više puta javno optuživala da je nemaran otac i da zapostavlja svoju naslednicu Miljanu.

“Kada sam se udala i drugi put, rodila sam ćerku Miljanu, čiji je otac izgleda istovremeno prestao da voli i svoje dete i mene… Miljana nije imala sreće s ocem, koji je prestao da je viđa kada je imala samo šest godina”, izjavila je svojevremeno Zorica.

Dok je pevačica optuživala bivšeg supruga, i on je sa druge strane blatio nju i govorio kako je loša majka.

“Ne bih ništa da komentarišem, posebno ne Zoričine optužbe. Miljana je dolazila kod mene, a poslednji put je bila da me zove na proslavu 18. rođendana. Posle toga mi se više nije javljala, niti dolazila.

Zvao sam je bezbroj puta, tražio, ali bezuspešno. Niko se nije odazivao. Na milion načina je sprečavano da dođem do nje. Čak sam čuo kako Zorica priča da moja ćerka Mia koju sam dobio sa sadašnjom suprugom Senom Ordagić i Miljana nisu sestre. Šta više da komentarišem” izjavio je pre nekoliko godina harmonikaš. (Kurir.rs / Pink.rs /M.M, Foto: Damir Dervišagić)

Odgovori