Ovo niko nije očekivao! Evo kako Lepa Brena sad izgleda! – Balkanske Zvijezde

Ovo niko nije očekivao! Evo kako Lepa Brena sad izgleda!

5aa78913-bdc0-454f-af4b-1e090a0a0a67-brena-690x480-1.jpg

Folk zvijezda Lepa Brena prekjučer je na krštenju sina Filipa i Aleksandre Živojinović pokazala je katastrofalne promjene u predjelu podbratka i brade, prenosi “Srpski telegraf”.

Svi prisutni su bili zgroženi njenim izgledom i domunđavali su se da je pretjerala sa operacijama, te da više ne liči na sebe.

Naime, pjevačica je došla među posljednjima, izašla je iz taksija svježe natapirana, sa loknama na glavi i sa naočarima za sunce. Iako je u prvi mah izgledalo kao da je sve na svom mjestu, tek kasnije, kada je Brena lagano prošla pored mase ljudi i medija, svi su primijetili da sa njenim licem nešto nije kako treba. Brada je bila nešto duža nego inače, a smežuranu kožu na vratu nije uspela da sakrije čak ni crnom rolkom, prenosi “Srpski telegraf”.

– Brena mnogo polaže na estetsku hirurgiju i na svoj izgled, to joj je opsesija. Iako je uvijek isticala da želi da stari prirodno, da voli svaku svoju boru, izgleda da je prestala da ih voli otkako je ušla u sedmu deceniju. Počela je da posjećuje poznate hirurge kako bi izvršila korekcije na dijelovima lica koji nisu bili otporni na zub vremena. Ona je produžavala bradu posebnim metodama, ali ne previše, tek da osvježi lice. Ovaj zahvat Brenu je koštao 2.000 eura. U početku je bila prezadovoljna ishodom, ali poslije mjesec dana brada je počela da joj se deformiše. Posjetila je ljekara i on je bio iznenađen onim što vidi, ali joj je rekao da mora da se strpi da bi obnovili očigledno neuspjeli zahvat – rekao je izvor blizak pjevačici za “Srpski telegraf”.

Ipak, gazdarica “Granda” nije uspjela da sredi podbradak i ožiljke na vratu od ranijih zatezanja lica koje je imala. Ona bije bitku sa ovim ožiljcima, ali nikako ne uspjeva da ih se riješi. Spremna je da plati koliko god treba samo da njeni vrat i podbradak ponovo budu kao nekada, prenosi “Srpski telegraf”. (balasevizam.novi.ba/foto:print screen balasevizam.novi.ba)

Odgovori