Alarmantno stanje! Obraćanje produkcije javnosti zbog korone prenosimo u cjelosti!

Screenshot_1-2.png

Kako se u državi Srbiji nastala pandemije povodom korona virusa, produkcija rijalitija “Zadruga” odlučila je da izda saopštenje.

Zaposleni na Pinku preventivno djeluju i postupaju u skladu sa svim preporukama koje su donijete na republičkom nivou.

Obraćanje produkcije javnosti, prenosimo u cjelosti.

– Za Zadrugare se na neki način može reći da su već u karantinu. Samim tim ne čudi da se publika koja prati naš rijaliti program šali da su učesnici trenutno jedni od sigurnijih u zemlji. Mjere predostrožnosti su uvedene i prije prvog registrovanog slučaja korone u Srbiji, a poštuju se sve preporuke koje su donete na republičkom nivou.

Svi novi učesnici prolaze testove, a radnici koji imaju dodira sa zadrugarima se svakodnevno, i to nekoliko puta dnevno, pregledaju i proverava im se telesna temperatura. Prije svakog ulaska u kompleks sredstvom za dezinfekciju prskaju im se ruke, odjeća i obuća.

Svako ko ulazi u “PFI kompleks”, u sklopu kojeg se nalazi i Zadruga, prolazi istu proceduru – biva detaljno isprskan i proverava mu se telesna temperatura. Kao jedan od vidova preventive, otkazana je publika u svim emisijama koje se snimaju u našim kompleksima, kako bi se šansa da se neko zarazi svela na minimum. Zato neskromno možemo da kažemo da oni trenutno jesu na sigurnom i trudićemo se da tako i ostane – stoji u zvaničnom saopštenju produkcije. (novi.ba/Foto:print screen novi.ba)

Odgovori

scroll to top