Evo kako se brzo i efikasno riješiti epidemije! Ovo je jedini lijek protiv korona virusa!

5e69dee2-8830-414a-b19a-667c0a0a0a64-korona-690x480-2.jpg

Sve je sanirano i sve se dovodi u normalu

Puno je Srba koji žive van Srbije, koji dijele svoje utiske o stanju koronavirusa iz područja gdje se trenutno nalaze.

Tako i uticajna tviterašica, pod pseudonimom Volšebna, dijeli svoje utiske iz Kine, iz grada u kome živi. Kako kaže, sve je sanirano i sve se dovodi u normalu.

,,Grad u kom živim u Kini ima 7 miliona stanovnika. Ukupan broj zaraženih bio je 19, trenutno je troje na liječenju, ostali su otpušteni iz bolnice, nema sumnjivih slučajeva, nema novih zaraženih već mjesec dana, kontrolisali su ko dolazi u grad, brzo reagovali čim se otkrije zaraže”

U gradu su SVI morali da nose maske, u taksi nije moglo da sjedne više od dvije oosbe. Restorani, barovi, muzička mjesta zatvoreni su odmah. Rad od kuće je uveden gdje god je to bilo moguće, dok je ostalima bilo skraćeno vrijeme.

Temperaturu su mjjerili na svakom ćošku.

Dezinfikovano je bilo apsolutno sve, i na taj način se suzbilo širenje samog virusa.

O zaraženima se mogao pročitati svaki korak, gdje i kako se kreću, pa čak i njihovo prebivalište. Saglasni su oko jednog,a to je da navedene stvari ne predstavlja narušavanje privatnosti, već je jednostavno samo mjera predostrožnosti – i nikome ne smeta.

Pomenuta tviterašica kaže da je čak nekontrolisano kretanje i dovelo do samog širenja virusa

Zaključuje da je cijela stvar sanirana upravo iz preduzetih navedenih mjera.

Šta drugo reći osim svaka čast za Kinu! Pokazali su kako se to radi i zadali domaći zadatak drugim zemljama. (novi.ba/Foto:print screen novi.ba)

Odgovori

scroll to top