Instruktor i vlasnik poznate plesne škole zaražen koronavirusom! Ispovijest majke zaraženog…

2171151_0601-beodens-skola-foto-ana-paunkovic-1_ls-1.jpg

Briga: Instruktor plesa koji ima koronavirus zakupac je sale OŠ „Mihajlo Petrović Alas“ u Beogradu, koja je juče zatvorena, a on se pre dve nedelje vratio s takmičenja iz Rumunije, gde se verovatno i zarazio

Instruktor i vlasnik poznate plesne škole koji je zaražen koronavirusom zakupac je sale Osnovne škole „Mihajlo Petrović Alas“, koja je juče iz predostrožnosti zatvorena. On je, kako Kurir saznaje, iz Beograda i zarazio se tokom nedavnog boravka u inostranstvu!

Majka instruktora kaže za Kurir da je sin u prethodnom periodu putovao u Poljsku, Rusiju i Rumuniju, gde je bio sudija na plesnim takmičenjima. – Rekla sam mu: „Nemoj, zlato, nigde da ideš, vidiš šta se dešava i kakva je situacija“, a on je rekao da neće biti problema. U bolnici je, pre tri dana je dobio temperaturu i smešten je na infektivno odeljenje. Kada smo se čuli pre dva dana, u tokom dana nije imao temperaturu, preksinoć ju je imao, dok juče preko dana nije imao, prima infuziju, videćemo kako će biti i šta je – priča za Kurir ova zabrinuta majka.

Ona kaže da se iz Rumunije vratio pre dve nedelje, kao i da je od simptoma u početku osećao samo umor.

– Otkako se vratio s puta, nije uopšte dolazio kod mene, bio je jako umoran, rekao mi je: „Mama, da se malo odmorim, pa ću doći. „U ponedeljak je dobio temperaturu i odmah je zvao onaj broj telefona za koronavirus, nakon čega je bio podvrgnut testiranju i hospitalizovan je. U toku noći mu je pala temperatura. Iskreno, nisam ga pitala za rezultat testa, sva sam izgubljena – jada nam se ova žena.

Nada se da, ipak, ne mora da znači da joj je sin pozitivan: – Imam utisak da je to neki malo jači grip, to sam zaključila na osnovu simptoma koje mi je rekao da ima. Njegova supruga je kod kuće u preventivnoj izolaciji i ona nema nikakve simptome. Nakon povratka sa putovanja nije držao časove, bio je jako umoran i nije ni išao u školu. Radio je neki svoj posao uglavnom od kuće. Sada se oseća bolje, pa ćemo da vidimo.(Kurir.rs / Mina Branković / Foto:Ana Paunković)

Odgovori

scroll to top