Mile Kitić šokirao sve kad se pojavio nakon operacije! Ugradio silikone! – Balkanske Zvijezde

Mile Kitić šokirao sve kad se pojavio nakon operacije! Ugradio silikone!

mile2-2.png

Bore, kapci, depilacije, tetovaže… sve je to u jednu ruku za ova vremena i podnošljivo

Defnitivno jedno od najaktulenijih estradnih imena, kada pominjemo estetsku hirugiju, je Mile Kitić. Često svojim prijateljima govori kako je genetski naslijedio to rano pojavljivanje bora na licu, pa je prinuđen da redovno ide na razne tretmane. Redovno obilaze i estetskog hirurga.

Bore, kapci, depilacije, tetovaže… sve je to u jednu ruku za ova vremena i podnošljivo. Jednostavno, publika želi i da izbliza vidi svog miljenika a ovaj opet želi da lijepo izgleda. No, da će Mile operisati p*sa zarad uskih majica, e to je za ovog 68-godišnjaka i previše.

Tijelo oronuti mora, ali se ne moraju nositi uske majice kako bi tobože izgledao mlađi nego što jeste. On je zatezao p*sa i izlaže se svim tim hirurškim zahvatima uljepšavanja dok u isto vrijeme ne misli na svoj zdravstveni bilten koji je itekako načet.

Stoga i ne čudi kritika njegovih bliskih prijatelja koji mu kažu da je vrijeme da malo „prikoči“ sa uljepšavanjima da bi trebao da pazi svoje zdravlje. (balasevizam.novi.ba/foto:print screen balasevizam.novi.ba)

Odgovori