Ovo je sin Šake Polumenta koji se ženi! Liči li na oca?

5c646f3a-f7a4-4a04-9c0f-22640a0a0a67-sako1-690x480-1.jpg

Šako Polumenta izdvojio je za svadbu sina jedinca čak 200.000 eura.

Oni su za 18. april zakazali svadbu, a po svemu sudeći to će biti ogromno porodično slavlje. Biće pozvano 500 ljudi, među kojima će biti i njegove brojne kolege pjevači.

– Šako i njegov sin su oduvijek imali poseban odnos, a on je bio veoma sretan kada mu je prošle godine sin rekao da se ženi. On mu je rekao da će se za sve troškove pobrinuti i da je za to izdvojio 200.000 eura – rekao je izvor blizak pjevaču i dodao da je za potrebe slavlja pjevač iznajmio najskuplju salu u Ulcinju, a pozvao je 500 zvanica.

Za one koji dolaze iz inostranstva Šako će pokriti troškove hotela i avionske karte, a pored porodice i prijatelja ovom slavlju će prisustvovati i poznati.

– Šako na estradi ima mnogo prijatelja. Upravo iz tog razloga će se na svadbi pojaviti mnoge poznate zvanice kao što je Ana Bekuta, Šerif Konjević, Katarina Grujić, Halid Bešlić, Stoja, Goga Sekulić… Biće to lepa svadba, a on se svakog dana raduje kao dijete i priča o prijateljima i saradnicima – zaključio je izvor. (novi.ba/Foto:Print screen novi.ba)

Odgovori

scroll to top