OGLASIO SE IZ BIVŠI ZADRUGAR IZ BOLNICE! Potvrdio da je zaražen korona virusom…

koronaaa.jpg

Nekadašnji učesnik “Zadruge 3” oglasio se i potvrdio da je zaražen korona virusom.

– Bio sam u Italiji prije dvije nedelje. Nedelju dana nisam ni znao da imam korona virus. Ali skoro sam ozdravio. Nije ništa strašno. Simptomi su kao da imaš običan, ali malo jači grip. Problem je samo što sam zaključan u bolnici na infektivnom. Sestre i ljekari dolaze sa maskama i u specijalnim odjelima – otkrio je Filip Mijatov putem društvenih mreža.

– Pijem neka tri leka. Non-stop mi je maska na licu da ga ne bih dalje širio. Telefon mi je oduzet. Laptop mi je dozvoljen. Hrana je ekstra. Imamo svježe cijeđeno voće. Gledaju nas ljekari super. Za svaku pohvalu. Ne bojte se korona virusa, nije tako strašno. Sve u svemu je kao malo jači grip. Razgovarao sam sa sestrama dosta na temu virusa, umiru samo stari, iznemogli, bolesni.

Za mladog čovjeka nije problem – zaključio je Filip.
Podsjetimo, Mijatov je proveo svega nekoliko dana na imanju u Šimanovcima, gdje je uglavnom pričao o Ani Korać, za koju je tvrdio da mu je bivša djevojka, te da se bavila “najstarijim zanatom”.

Osim toga, njegov odnos sa Miljanom Kulić je privlačio pažnju gledalaca, budući da su se javile “varnice” među njima. Ipak, Filip je ubrzo pobjegao iz “Zadruge 3” jer nije mogao da podnese pritisak rijalitija. Tada se vratio u London, gdje i sada boravi. (balasevizam.novi.ba/foto:print screen balasevizam.novi.ba)

 

Odgovori

scroll to top