ISPLIVALI SVI DETALJI NJIHOVOG ODNOSA! Evo šta Aleksandra kaže o Lepoj Breni! Iznenadit ćete se!

BRENA-ZO.jpg

Aleksandra Prijović važi za vrsnu pjevačicu, a publiku je osvojila i svojom ulogom u seriji „Ubice mog oca 4“. Tvrdi da nikada nije pomislila da će glumiti u svojoj karijeri, ali da je uz pomoć odličnih i veoma profesionalnih glumaca ipak sve dobro odradila.

Pjevačica je otkrila da su joj najteže padale emotivne scene, ali da joj je glumac Bane Tomašević mnogo pomogao.

– Kada sam prvi put došla na set, nisam znala šta me je snašlo, ali već od prvog dana svi glumci su bili divni prema meni i imali su dosta razumijevanja. Sve su mi detaljno objašnjavali, a s Banetom sam odmah kliknula. Nisam mogla da zamislim da se ljubim sa nekim ko nije Filip, pa čak ni na filmu. Bilo me je sramota da se zagrlim sa njim, da se mazimo i da budemo prisni, bukvalno sam paničila – rekla je pjevačica i dodala:

– Svi su pokušali da me opuste i da me smire, pa čak i Filip. On mi je davao savjete kako da se opustim i šta da radim, ali dok nisam sama shvatila, ništa drugo mi nije pomoglo. Inače, Bane je potpuni profesionalac i da njega nije bilo, ne bih ja završila nikada svoje scene, a i Vuk mi je isto pomogao, on je pravi car – otkrila je Aleksandra i dodala da ju je Brena, koja je isto veoma često glumila, pohvalila.

– Kada se prva epizoda emitovala, Brena mi je rekla da sam odlično glumila i da je ponosna na mene. Brena je takođe često igrala u filmovima i dala mi je dosta savjeta – kaže Aleksandra i objašnjava da je njen i Brenin odnos odličan i da joj je muka od priča koje kruže gradom da su njih dvije u svađi.

– Svaki dan pročitam ili čujem negdje da nisam u dobrim odnosima sa Brenom. To su takve gluposti, da mi je više muka. Ona je divna žena, smatram je svojom dobrom prijateljicom, ona je moja najbliža porodica. Svakog dana smo zajedno, dolazi kod nas kući, družimo se, izlazimo. Obožavam njenu energiju. Funkcionišemo kao svaka druga normalna porodica, a ljudi će svašta pričati i sa tim sam se pomirila – zaključila je Aleksandra. za Alo (balasevizam.novi.ba/Foto:print screen balasevizam.novi.ba)

Odgovori

scroll to top