ČUDO! Pred spavanje sam mužu stavila bijeli luk pod jastuk! Evo šta se desilo!

luk2.png

Veliki broj ljudi na svijetu imaju neke probleme sa kvalitetom svog sna, odnosno sa nesanicom, a jako smo dobro svjesni da je dobar i kvalitetan san jako važan za naše cjelokupno zdravlje.

Konzumiranje tableta može da loše utiče na naš orzganizam, pa je od velike važnosti da koristimo nešto od čega našem organizmu neće biti loše, a pomoći će nam oko tegoba. Naime, postoji jedan prirodni lijek koji će poboljšati vaš sanm a možete ga napraviti u udobnosti svog doma.

Za taj će vam recept biti potreban samo bijeli luk. Ono što je potrebno da uradite jeste da ga stavite ispod vašeg jastuka prije nego što krenete da spavate, a nakon nekog vremena ćete osjetiti nevjerovatan efekat.

Funkcije vašeg mozga će se stimulisati pomoći aromatičnosti i topline bijelog luka, te ćete na taj način izliječiti nesanicu. Pored ovog trika, danas smo za vas pripremili i način kako da se riješite masnih naslaga na svom tijelu, a ovo je savršen način za topljenje masti.

Pored njega možete da se riješite i viška vode u svome organizmu.

Za ovaj lijek će vam biti potrebne sljedeće namirnice: 125 grama svježeg hrena, četiri limuna, tri kašike meda, dvije kašike cimeta i 2 cm korijena đumbira. Potrebno je da izmiksate hren i đumbir u blenderu, i da ima zatim dodate iscijeđeni sok od četiri limuna.

Nakon toga možete dodati med i cimet, i nastavite sa miješanjem. Ovaj lijek pijte prije jela i to svaki dan po dvije kašikice.(balasevizam.novi.ba/Foto:print screen balasevizam.novi.ba)

Odgovori

scroll to top