OTVORILA DUŠU! Nadeždina majka progovorila o stanju ćerke i unuka!

1812002_vladimir-sporcic-nadezda-biljic-toma-panic-copy_ls-1.jpg

Nadežda Biljić nije mogla da spreči prevremeni porođaj, koji se desio dva meseca pre očekivanog termina, a sada se oglasila njena majka koja je inače medicinska sestra – Slavica Biljić.

Mališan, kome su roditelji dali ime Longo, trenutno se nalazi na odeljenju neonatologije, a Nadežda i Toma, ali i cela porodica, mole se da sve bude kako treba i da njihov novi član iz bolnice izađe živ i zdrav.

“Nadežda je imala jake bolove usled kontrakcija koje su iznenada počele dva meseca pre termina porođaja. Uplašenu i uplakanu, u toku noći ju je otac odvezao u bolnicu u kojoj radi njena majka Slavica, ali prevremeni porođaj, nažalost, nije mogao da se izbegne”, rekao je izvor iz bolnice koji je insistirao na anonimnosti.

Nadeždina majka Slavica kratko je rekla da su svi u porodici zabrinuti kako zbog malenog Longa, tako i zbog situacije sa koronavirusom.

“Trenutno je situacija takva da ne možemo ni da se radujemo. Nadežda se polako oporavlja, ali teško je. Ne mogu vam ništa više reći jer nam je Toma zabranio. Oni su roditelji, a ja samo baka koja nema pravo da daje izjave ukoliko su joj oni tako naredili. Oni se neće oglašavati dok sve ne bude bilo kako treba, a svi se nadamo da hoće”, rekla je Slavica.

Ponosni, ali uplašeni otac Toma Panić rekao nam je da je za sada sve pod kontrolom te da se nadaju najboljem ishodu.

“O detaljima ne želim da pričam dok Longo ne izađe, ne zamerite mi”, rekao je Panić.

Podsećanja radi, Nadežda Biljić trebalo je da se porodi krajem maja ili početkom juna, ali je maleni dečak rešio da požuri, pa je na svet došao 16. marta. Za sada se nalazi na odeljenju neonatologije valjevske bolnice, u kojoj se nalazi i njegova majka. (Kurir.rs/K.Đ/Alo, Foto: Printscreen, Damir Dervišagić)

Odgovori

scroll to top