Zbog korone strahovala za bolesnog oca! Rada Manojlović kao mala izgubila mamu…

ekspres.jpg

Zbog pandemije koronavirisa mnoge naše javne ličnosti su u panici. Jedna od njih je i Rada Manojlović, koja se naročito brine za zdravlje svog oca Radeta, koji je u godinama.

Rada sve vrijeme paniči, ne zna šta će od sebe i na koju će stranu. Kako su joj nastupi otkazani, ne mrda iz stana, ali brine zbog oca koji ima povišen pritisak, sklon je malaksalosti, a uopšte se ne pridržava pravila. Ide po bašti i radi, gaji stoku i živinu i stalno je van kuće u Četerežu.

Rada ga je pozvala i sasula mu sve u slušalicu, da pusti da sve propadne ako treba, samo da sačuva zdravlje. Boji se da ga ne izgubi. Baš je bila ozbiljna, a on je sve vreme samo ćutao – kaže izvor blizak pjevačici i dodaje:

Čak je sa sestrom dogovorila da ga drže na oku, pa će češće biti na selu nego u Beogradu. On je negodovao jer je navikao da radi, da je u dvorištu a ne u kući, ali nije imao kud.

Napolje sad izlazi samo da udahne svjež vazduh, poslove je zapustio, i nada se da će cijela ova situacija što prije da se riješi – rekao je izvor. (balasevizam.novi.ba/foto:print screen balasevizam.novi.ba)

Odgovori

scroll to top