Saša Matić progovorio o trenutnoj situaciji, o simptomima korona virusa! Evo gdje se nalazi! – Balkanske Zvijezde

Saša Matić progovorio o trenutnoj situaciji, o simptomima korona virusa! Evo gdje se nalazi!

saššam.jpg

Pjevač Saša Matić progovorio je o trenutnoj situaciji i vanrednom stanju u kom se nalazi čitava nacije, te je istakao da je veoma odgovoran.

On je otkazao sve nastupe, redovno se informiše o koronavirusu, a istakao je i da bi se testirao na isti ukoliko bi osetio simptome.

Kao pjevač koji mnogo putuje i radi, kada sam čuo na vijestima o virusu koji se brzo širi po cijelom svijetu i posljedicama istog, sa svojim saradnicima i menadžerom odlučio sam da otkažem sve svirke, koje smo imali, mnogo prije nego što je to i trebalo – rekao je Saša i dodao:

Naravno da bih se testirao. Ukoliko osjetim neke od simptoma i ako to bude potrebno. Iz medija koje pratim, čujem da pojedini ljudi koje poznajem i kojima sam pevao mnoga slavlja, da su zaraženi virusom.

Nisam se čuo sa njima, ali im želim brz oporavak. Kući sam, provodim vreme sa svojom porodicom. Kako sam zbog posla, često van kuće i malo provodim vremena sa ćerkama, ovo je prilika da bar malo nadoknadimo izgubljeno vrijeme zbog moje odsutnosti – naveo je pjevač. (balasevizam.novi.ba/foto:print screen balasevizam.novi.ba)

Odgovori