Nedostaje mi moja porodica! Emotivna ispovest Đorđa Davida!

2179257_1616nemanja-nikolic_ls.jpg

Poznati muzičar Đorđe David saznao je danas da boluje od virusa COVID-19, poznatijeg kao koronavirus, koji je izazvao globalnu pandemiju. Ne krije da je zabrinut za svoju porodicu.

Prošlog petka Đorđe se vratio iz Severne Makedonije, neposredno pred uvođenje vanrednog stanja u Srbiji, te je baš taj put razlog zbog kog ne boravi u stanu u kom se nalaze njegova supruga Ana i ćerka Staša.

“Primljen sam pre tri dana, zbog visoke temperature i upale pluća, koju “vučem” od decembra, kada sam pevao koncert na otvorenom. Odmah su mi izvadili krv i uzeli briseve, kako bi me testirali na koronu. Rečeno mi je da ću dobiti rezultate testa danas, ali mi je pre dva sata saopšteno da će to, ipak, biti sutra. Trenutno sam na pulmologiji”, izjavio je David

Pevač je istakao da ga fasciniraju lekari i medicinsko osoblje koji u tim uslovima imaju vremena za svakog pacijenta i maksimalno se trude da se odupru pošasti virusa. Fizički je, govori roker, jak, ali mu mnogo nedostaje porodica, kao i mačor Lale.

“Planiram da se resetujem i ubuduće da budem sam sebi na prvom mestu – rekao je muzičar, a sa svih strana stiže podrška od kolega i fanova da se izbori sa ovim virusom.” (Kurir.rs / Pink.rs / M.M)

Odgovori

scroll to top