Ova dva simptoma je imao Đorđe David! Odmah su posumnjali na koronu!

5da84fd3-a0e4-4a6c-b28b-58910a0a0a64-dorde-david1-690x480-2.jpg

Poznati muzičar Đorđe David saznao je danas da boluje od virusa COVID-19, poznatijeg kao koronavirus, koji je izazvao globalnu pandemiju.

Prošlog petka Đorđe se vratio iz Sjeverne Makedonije, neposredno pred uvođenje vanrednog stanja u Srbiji, te je baš taj put razlog zbog kog ne boravi u stanu u kom se nalaze njegova supruga Ana i ćerka Staša.

– Primljen sam prije tri dana, zbog visoke temperature i upale pluća, koju “vučem” od decembra, kada sam pjevao koncert na otvorenom. Odmah su mi izvadili krv i uzeli briseve, kako bi me testirali na koronu. Rečeno mi je da ću dobiti rezultate testa danas, ali mi je prije dva sata saopšteno da će to, ipak, biti sutra. Trenutno sam na pulmologiji – izjavio je David – izjavio je juče Đorđe za domaće medije.

Pjevač je u daljem razgovoru istakao da sudeći po bolničkim sobama, vidi da dugo vremena nije ulagano u zdravstvo, ali da ga fasciniraju ljekari i medicinsko osoblje koji u tim uslovima imaju vremena za svakog pacijenta i maksimalno se trude da se odupru pošasti virusa. Fizički je, govori roker, jak, ali mu mnogo nedostaje porodica, kao i mačor Lale.

– Planiram da se resetujem i ubuduće da budem sam sebi na prvom mjestu – rekao je muzičar, a sa svih strana stiže podrška od kolega i fanova da se izbori sa ovim virusom. (novi.ba/foto:print screen novi.ba)

Odgovori

scroll to top