PJEVAČICA OČAJNA! Zorici estetska korekcija pošla po zlu! – Balkanske Zvijezde

PJEVAČICA OČAJNA! Zorici estetska korekcija pošla po zlu!

5be06f1a-1068-44e3-befb-0de50a0a0a67-zorica-brunclik-i-kemis-690x480-1.jpg

Estetske korekcije su među pripadnicama domaćeg šou-biznisa bezmalo nezaobilazne, ali ponekad se desi da odlasci kod hirurga ne prođu baš najbolje, sa čime se sada navodno nosi Zorica Brunclik.

– Zorica je imala razne korekcije, od blažih tretmana poput mezoterapije lica, preko hijaluronskih filera u jagodicama i borama oko usana, do botoksa u predjelu čela i između obrva – počeo je priču izvor za “Alo”.

– Uvijek je htjela još i još, i razmišljala šta sljedeće može da uradi. Tako je došla na ideju da malo poveća usne. Međutim, kako nije želela da na svakih šest mjeseci dodaje hijaluron koji se brzo troši, odlučila se na trajni filer.

– U gornjoj usni nije bilo problema, sve je ispalo kako treba, ali je u donjoj došlo do komplikacije. Stvorila se velika gr*dvica ili fibrom u desnom donjem uglu i veoma je upečatljiva – ispričao je izvor, dodajući da je Brunclikova navodno jako nesrećna zbog toga, te da želi da problem riješi što prije.

Inače, ova komplikacija se rešava vađenjem filera ili razgradnja kortikosteroidnim preparatom. (novi.ba/foto:print screen novi.ba)

Odgovori