Niko nije očekivao ovakav rasplet! Raskinuli Rada i Haris?

5d4ef9f7-6440-4276-bbe8-31b40a0a0a64-rada-haris-690x480-1.jpg

Pjevač iz Beograda otišao kod svojih u Gradačac

Dok veze mnogih parova pucaju zbog mnogo vremena koje provode zajedno, kako izvor za srbijanski “Star” otkriva, veza Rade Manojlović i Harisa Berkovića pukla je zbog – razdvojene izolacije u vrijeme pandemije koronavirusa.

Par je prvobitno dogovorio da se izolira u zajedničkom stanu u Beogradu, ali je obrt nastao kada je pjevač popustio pod pritiskom roditelja da se vrati u Bosnu i Hercegovinu, tačnije u Gradačac.

Pjevačica to, navodno, nije dobro podnijela te je pala žestoka prepirka u kojoj mu je u lice sasula da i se ona brine za svog oca i sestru pa da je ipak ostala s njim, kakav je bio prvobitni dogovor.

Kako je Haris ipak odlučio da ode kod svojih, Rada mu je bijesno rekla da se više ne vraća, nakon čega se više, prema tvrdnjama izvora, nisu čuli.

– Sada joj Berković piše svakog dana, ali ona ne namjerava da popusti. Kako će sve ovo između njih da se završi – ne znam, možda se i užele jedno drugog pa Manojlović popusti, a možda je sada zaista gotovo – zaključio je izvor. (novi.ba/foto:print screen novi.ba)

Odgovori

scroll to top