“On je ugrožen, ima 75.godina”! Produkcija dobila pismo! – Balkanske Zvijezde

“On je ugrožen, ima 75.godina”! Produkcija dobila pismo!

mil1.png

– Produkcijo, znamo da sve radite u korist učesnika ovog rijalitija. Sada dok vlada korona virus, ja sam pomalo zabrinuta za Milojka Božića. On je ugrožen, jer ima 75. godina, pa vas stoga molim da pazite na njega i njegovo zdravlje. Imam veliku želju da upoznam Milojka, njegova sam vršnjakinja. Čekaću ga da izađe iz vile – napisala je vatrena obožavateljka iskusnog šarmera iz Pilatovića

Takmičari zabavno-humorističkog programa “Parovi” maksimalno su zaštićeni od koronavirusa, koji vlada napolju. Prema zvaničnim podacima, broj zaraženih korona virusom u SAD premašio je broj slučajeva u Kini, Italiji, Španiji, zemljama koje su do skoro bile najviše pogođene pandemijom i ovog jutra drastično je prešao 85.000.

Stoga mnogi spas traže, upravo u raskošnoj vili.

Veliki broj ljudi prijavilo se za osmu sezonu “Parova” kako bi predstojeće dane preživjeli totalno zaštićeni i bezbjedni.

Nedavno je na adresu Hepi televizije stiglo pismo sa jednom dirljivom molbom.

– Produkcijo, znamo da sve radite u korist učesnika ovog rijalitija. Sada dok vlada korona virus, ja sam pomalo zabrinuta za Milojka Božića. On je ugrožen, jer ima 75. godina, pa vas stoga molim da pazite na njega i njegovo zdravlje. Imam veliku želju da upoznam Milojka, njegova sam vršnjakinja.

Čekaću ga da izađe iz vile – napisala je vatrena obožavateljka iskusnog šarmera iz Pilatovića. (balasevizam.novi.ba/foto:print screen balasevizam.novi.ba)

Odgovori