Evo šta se dešava s njim! Marija Šerifović progovorila o Đorđu Davidu koji se bori sa koronavirusom! – Balkanske Zvijezde

Evo šta se dešava s njim! Marija Šerifović progovorila o Đorđu Davidu koji se bori sa koronavirusom!

873x400.jpg

Pop zvijezda Marija Šerifović danima se nalazi u izolaciji odakle se redovno javlja svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram, gdje je u poslednje vrijeme veoma aktivna.

Pjevačica se iz izolacije uključila u emisiju ”Premijera – Vikend specijal” i otkrila kako izgledaju njeni dani tokom vanrednog stanja zbog epidemije koronavirusa u Srbiji.

– Vodim računa o sebi, o svom zdravlju. Izmišljam razne načine da sebi ubijam vrijeme. Snimam se, glupiram se… Definitivno je muzika glavna zanimacija u mom životu.

Nedostaju mi moje kolege, moji muzičari, ali smo na vezi. Jedni drugima smo podrška u ovom trenutku – otkrila je Marija za emisiju ”Premijera – Vikend specijal”, pa progovorila o svom kolegi Đorđu Davidu, koji se nalazi u bolnici budući da je zaražen koronavirusom.

– Đorđe će kada dođe vrijeme objasniti sve. On je dobro, zakačio je upalu pluća i COVID 19. Jako brzo ćemo se družiti i on će biti dobro, uvjerena sam – poručila je Marija. (balasevizam.novi.ba/foto:print screen balasevizam.novi.ba)

Odgovori