(VIDEO) Samo uradite ovo! Čovjek koji je smršao 100 kilograma bez dijete!

download-52.jpg

Naprosto se gubio u slasnim zalogajima, jer se njegov život sveo samo na hranu. Pobjegao je od čitavog svijeta i zaključao se u svoje 4 zida. Okupiran hranom, ne misleći na svoju karijeru svoju ljubav pa niti prijatelje.

Sve što je imao u životu je izgubio i mnogi su mu se isčuđavali. Nakon ove objave, nisu mogla da vjeruju da slavni broker na tako lagan način dopušta da padne na dno, ostavljajući svoju karijeru iza sebe.

Nakon dugo razmišljanja, nekadašnji broker je svatio da se hormoni mijenjaju ukoliko se na njih djeluje stresno. Njegova ogromna želja za hranom je bila zbog njegove nestabilizovanog psihoemocionalnog stanja, uključujući i fizičko stanje.

Prema svojim mogućnostima je pronašao pronašao je rješenje kako da ne prekida svoju želju za hranom, a da pri tome ostvari svoj zacrtani cilj, a to je svakako bilo da izgubi kilograme. Čak 100 kilograma je smršao za nešto više od dvije godine i to bez i jednog trenutka gladi. Tvrdio je da nikada u te dvije godine nije bio gladan, To je uspio pomoću 7 principa na osnovu kojih je napravio svoj plan ishrane.

Prvi način ishrane glasi: Prestao je da štedi na hrani, a samim tim je ugljikohidrate koje je unosio putem čipsa, slatkiša i sokova, zamijenio hranom koja je dosta laške probavljiva i kojom se pri tome gube kilogrami.

Uveo je pravilo da više spava, jer je shvatio da manjak sna ima veliki uticaj na njegovo gomilanje kilograma, a dobro se zna da je čovjeku potrebno 8 sati sna kako bi pravilno funkcionisao. Zatim je smanjio stres. Ostatak principa možete pogledati u video klipu. (magazindan.info/foto:print screen magazindan.info)

 

Odgovori

scroll to top